PARADISE HOTEL – VÅR FØRSTE PARSERMONI

Hallaisen, fininger! Fra Gardermoen, faktisk… Vi har akkurat landet, og mens vi venter på bagasjen tenkte jeg å titte innom å si hei. Det var skikkelig trist å reise fra Bergen – vi skulle vært der så mye lenger, men vi får heller ta en tur om ikke så lenge, hvor vi får mer tid til å oppleve mer av byen, og ikke minst til å møte flere kjente og kjære.

Vi hadde en skikkelig fin dag i går, og foredraget gikk over all forventing. Eller… Jeg håper i hvert fall det! Jeg følte det gikk bra, og skal jeg tro på de tilbakemeldingene jeg har fått så langt, gjorde jeg en god innsats. Phew! Det er jo ikke til å unngå at nervene sniker seg innpå, like før man skal holde et 45-minutters foredrag for flere hundre jenter. Og disse jentene? Fy fader for et FANTASTISK publikum. Og det betyr ekstremt mye når man står på scenen… Så, takk til alle dere som møtte opp i går – dere er vidunderlige!

Alright… Vi ble dessverre litt forsinket med Paradise-react-videoen vår, men endelig er den her. Her har vi kommet oss til veis ende av den aller første uken på Paradise Hotel, og i denne episoden bjudar vi på reaksjoner på vår aller første PARSERMONI! Nervepirrende, sa du? Oh yes! I aller høyeste grad! Og det håret mitt? Vel, det blir jo bare verre og verre, hahaha!

Enjoy ♥

Nyt dagen, så sees vi snart!