Annonse

PARADISE HOTEL + GOD MORGEN NORGE

//Inneholder annonselenke fra Junkyard

Ny uke. Og en mandag som føles som en fredag – deilig! Det er til og med strålende sol – og det på tross av at værmeldingen i går viste mørke skyer og masse nedbør. YAY! Sånn er det når man bor på østlandet, haha. Anyways… Mindre vær – mer God Morgen Norge. I dag startet jeg nemlig dagen her med vår alles kjære Leo (for en mann) , da vi begge var invitert inn til en Paradise Hotel- panelsamtale. Det er jo 10-årsjubileum i år, og det fortjente 10 minutter på frokost-TV!

Jeg dro det trøtte trynet mitt opp av sengen like over klokken seks, tok en dusj, hoppet inn i en jeans og denne genseren, og suste deretter ned til Aker Brygge. En kopp kaffe og verdens skjønneste makeup-artist ventet på meg i studio, så i løpet av tjue minutter hadde jeg blitt forvandlet til noe langt freshere, og i tillegg hatt en skikkelig motiverende samtale. Noen folk man møter får man bare en skikkelig god kjemi med – de gir deg så mye, og man går fra samtalen med et stort smil om munnen. Sånt blir jeg glad av!

Nå sitter jeg på Espresso House her nede på Aker Brygge, og slurper i meg en smoothie mens fingrene farer over tastaturet. Om få strakser hopper jeg på trikken for å dra videre til en lunsjavtale, og klokken 14 i dag sitter jeg klar hos NRK mP3 for å leke meg som med-programleder i så mange som TRE timer, haha! Wish me luck ♥

Sees senere i kveld, fininger – dere er herlige!

Annonse