Annonse

PARADISE HOTEL REACTIONS!

Herre Jesus Kristiansen – dette her var kleinere enn vi først antok! Det er ikke så altfor lenge siden vår sesong av Paradise Hotel ble tilgjengelig på Viafree – og vi som trodde at vi aldri ville få alt dette slengt i trynet hele 6 år senere!? Det var i hvert fall det vi håpet på, haha! Jeg har mistet tellingen over hvor mange snapper jeg har fått av dere – hvor dere sitter og ser på denne sesongen, og vi kan vel alle konstatere at det har skjedd en del på disse årene…

Lite visste vi for 6 år siden at vi faktisk skulle ende opp sammen, men her sitter vi altså – i et lite townhouse i hovedstaden og gleder oss over 6 år til. Og enda flere år etter det! At jeg skulle finne den store kjærligheten på Paradise Hotel hadde jeg aldri i mine villeste fantasier sett for meg… Så feil kan man altså ta!

I denne lille snutten viser vi våre reaksjoner på et par klipp fra den aller første episoden – len dere tilbake og le!

Hehehe, frister dette til gjentakelse, folkens? I så fall blir vi glad for en kommentar eller en tommel opp, hurra!

Sov godt når dere kommer så langt, fininger ♥

Annonse