Annonse

PARADISE HOTEL – REAKSJONER PÅ EPISODE 2

Alt vi gjør for dere herlige følgere, ass! Jeg kan ikke få beskrevet godt nok hvor inn i granskauen kleint det er å se episodene fra vår PH-sesong om igjen, haha – dette er helt krise! MEN, nå har det seg heldigvis sånn at det skal mye kleinhet til før jeg trekker meg fra en oppgave jeg har lovet å gjennomføre, og dette her er nettopp en slik oppgave… En oppgave som går ut på å spille inn Dennis’ og mine reaksjoner på episodene som faktisk har rukket å bli hele seks år gamle! Hvor denne tiden blir av er et eneste stort mysterium, og det er jo bare så merkelig og fint at Dennis og jeg er sammen fremdeles. Som nevnt en million ganger før; jeg trodde aldri i mitt liv at jeg skulle møte mannen i mitt liv på Paradise Hotel, haha!

I denne snutten tar vi for oss episode 2, og her får vi (dessverre) en nærmere titt på portrettet mitt. Jeg dævver av det her, hahahaha!

Så… Hva synes dere? Vil dere ha mer av dette, eller er det bare altfor, altfor kleint å se på?

Søndagen nærmer seg slutten til min store frustrasjon – en så deilig dag som denne burde aldri ta slutt, og ekstra fin var den siden vi var invitert i søndagsmiddag hos min kjære bror og fruen. De disket opp med veganske burgere og julemusikk, og nå går vi jaggu inn i den aller første juleuken. Tenk at det er 1. desember om bare 5 dager!? Jeg gleder meg ihjel! Nå blir det smågodt og Stranger Things, så da vil jeg bare ønske dere alle en vidunderlig søndagskveld!

Suss og klem ♥

Annonse