PARTERAPI ENDRET ALT FOR OSS!

Annonse: Parweb

Det beste vi har gjort for forholdet vårt, er å begynne med parterapi. Da vi begge kjente på et sinne og en unødvendig irritasjon overfor hverandres uvaner, var det på tide å ta grep – ingen av oss var tjent med dårlig stemning og dårlig kommunikasjon.

Parterapi endret alt for oss – det endret alt for vår relasjon, og ble et viktig steg i riktig retning. Som relativt nybakte foreldre – hvor man har litt mindre overskudd og tid til å pleie kjærligheten, ble det fort mange krangler og unødvendige kommentarer, og det ønsket vi en slutt på. Parterapi hørtes først skikkelig skummelt ut… Var vi liksom kommet dit? Var vi blitt «dét paret» ? De som måtte gå i terapi for å få det til å fungere?

JA! Vi var «dét» paret. Og det er vi så stolte over. Stolte over å inngå i den statistikken som faktisk jobber for forholdet. Tenk at parterapi kunne virke litt nifst? Og nesten litt flaut? Det snakkes altfor lite om parterapi, og det ønsker vi å gjøre noe med! I videoen under her deler vi ærlig og åpent våre erfaringer ♥

Vi har over en lengre periode gått til en fast terapeut i Oslo, men da korona meldte sin ankomst, ble det brått stopp på de dyrebare timene. At det da fantes en web-basert løsning, var GULL. Og for dem som kanskje synes det kan være vanskelig å finne tid i en hektisk hverdag til å oppsøke en parterapeut, kan dette være et fantastisk alternativ. Her kan man rett og slett styrke forholdet gjennom terapi når som helst på døgnet – akkurat når det måtte passe DERE!

Andreas Løes Narum er mannen som står bak Parweb, og har lang erfaring som psykolog og parterapeut. Som parterapeut har Andreas møtt mange par som har én ting til felles: De burde kommet til terapi mye tidligere. Hadde de gjort det, ville det vært mye lettere å få til en fin hverdag. Nesten alle par synes dørstokkmilen for å komme seg til rådgivning er altfor lang. Derfor utviklet han Parweb med tema om det de fleste par sliter med. Slik kan alle få hjelp med det samme, uten å måtte bestille time noe sted.

parweb.no får man altså veiledning og hjelp, og man kan følge en gul eller en rød sti. Den røde stien gjelder for par i krise, hvor det f.eks. er snakk om utroskap etc. Mens den gule stien gjelder par som ønsker å styrke sin relasjon. Vi har fulgt den gule stien, og kommer til å gjøre det fremover. Parweb består av korte videosnutter og oppgaver basert på faglig solide teknikker, som har som mål å gjøre parforholdet tryggere!

Parweb tar dessuten for seg viktige temaer som fort kan føre til utfordringer i parforholdet som f.eks.:

– Husarbeid
– Uvaner
– Vanlige kranglemønstre
– Lære mer om følelser
– Sex
– Fortid og fremtid
– Krangling og reaksjoner

Dette har lært oss utrolig mye, og vi er begge takknemlige for at det finnes et slikt tilbud. Alt vi ønsker er jo å være sammen for alltid, men det krever en innsats fra begge parter. Det handler om kommunikasjon og hvordan man behandler hverandre. Det handler om å se hverandre, og ikke ta hverandre for gitt!

Parweb kan varmt anbefales til alle par – uansett om man opplever utfordringer eller ikke. Å styrke forholdet har jo aldri vært negativt – ei heller å bli bedre på å prate sammen!

Les mer her! Jeg kan grantere at dette fungerer!

Kjærleik ♥