Annonse

PÅSKESTEMNING I OSLO

Annonselenker: Junkyard

Hjelpes for en deilig onsdag vi har hatt her i hovedstaden! Vi har vært litt på farten i dag, og det var rett og slett deilig å komme seg ut av huset. Og i hvert fall på en solfylt dag som denne! Nå er våren virkelig i anmarsj, og selv om det fortsatt er kaldt og en del snørester på bakken, kan vi kjenne en ny årstid på kroppen. I dag var det jo nesten påskestemning her i hovedstaden, og det var skikkelig fint.

I dag byttet vi altså ut slitne joggebukser med noe litt freshere, og valgte å ta en lunsj på Funky Fresh Foods mellom slaga. Den rykende varme gulrotsuppen ga oss begge et stort smil om munnen, for ikke å snakke om hummusen. Hummus er LIVET!

Guri land.. Nå begynner jeg å bli svær! Blir fortsatt sjokkert hver gang jeg ser bilder av meg og magen, haha. Kommer jeg til i det hele tatt til å bli vant til den før den forsvinner? Det tviler jeg faktisk på. Dette er rett og slett altfor sjukt, haha.

IPA til mannen og rabarbradrikk til meg!

Blå himmel! Slikt blir man lykkelig av ♥

Food porn på Funky Fresh! Her er alt vegansk, og menyen er FANTASTISK! Hit du dra på din neste lunsj-date!

Gjett om jeg gleder meg til varmere dager, hvor jeg kan droppe både tjukk jakke, skjerf og lue! Luen min finner du forresten her!

Fine mannen min i ny, superfresh og vårlig genser. Den finner du her! Like kul til gutter som til jenter.

Dennis har også på seg ny jeans (her) , nye solbriller (her) , ny caps (her) og nye sko (her) for anledingen. Kul type med litt oppgradert garderobe etter at jeg har ryddet ut alt, haha!

Oss to (snart tre) for alltid!

Elsk på de freshe skoene til Dennis (her) ! Sånne vil jeg også ha ♥

Gravid gladlaks i fargerike omgivelser!

Damn! Den hummusen ♥

Verdens fineste smil!

Det er ikke rart vi elsker Grünerløkka!

Vi er hjemme igjen, og nå ligger Dennis på såffan og redigerer en ny YouTube-video til kanalen. Vi har jo søren meg bikket 40.000 abonnenter som er helt CRAZY! TUSEN takk, verdens beste folk. Vi håper dere vil like vår 40k spesial-episode ♥

Eller har jeg store planer om å bake sjokoladekake i kveld. Den kaken er så insane god at jeg får vann i munnen av tanken, og nå synes jeg det er på tide med en ny runde kakebaking, hehe. Hva står på deres agenda for kvelden?

Annonse