PAWN SHOP

I enden av Las Vegas Blvd – helt nede i Downtown, finner man Gold & Silver Pawn Shop som sikkert flere av oss har sett på TV. Dennis og jeg tok turen innom for å ta en titt, og vi var jaggu ikke de eneste som hadde satt dette gjøremålet opp på dagens agenda. Køen gikk jo rundt hele bygningen, men vi stilte oss opp likevel, og ventet spent på det som møtte oss bak inngangsdøren og to vakter. En av dere skrev i kommentarfeltet at vi muligens ville bli litt skuffet, da sjappa var mye mindre enn den fremstilles på TV, og det var ganske riktig. Likevel var det verdt et besøk – selv om jeg gjerne skulle likt å se en av Harrison-gutta bak disken, hehe!

Blant baseball-baller, gitarer og kunst, fantes også våpen, klokker og smykker – bare for å nevne noe… Her hadde de noe for enhver smak, men aller helst for de spesielt interesserte, vil jeg tro. Denne sjappa må jo være en skattekiste for samlere, eller for folk som setter pris på antikviteter og signerte sportsartikler.

Høydepunktet for min del var den rosa bygningen like ved, haha. Med en svær Bugs Bunny utkledd som dame, malt på den ene veggen. Hadde jeg visst om denne lokasjonen, hadde jeg jaggu tatt på meg et litt mer funky antrekk, og klint til med en outfitshoot. Dette hadde jo vært det perfekte backdrop til  antrekksbilder, så dette skal jeg ha i bakhodet neste gang vi reiser til Vegas. Skal jeg tro på meteorologene, kommer det sprengkulde til Oslo til uken – med minusgrader helt nede på tjuetallet. Jeg vet ikke jeg ass, men jeg tror seriøst vi bare blir værende her! MINUS 20??? Jeg nekter!

Nå kryper vi til køys etter en deilig siste kveld… Er det én ting Dennis og jeg er gode på, så er det date nights, og i kveld var intet unntak. Å nyte god mat, akkompagnert av gode samtaler med den jeg elsker høyest, er noe av det beste jeg vet, og jeg blir rett og slett lykkelig av å vite at dette bare var enda en – av veeeldig mange date nights vi kommer til å ha fremover ♥

Natta til oss, god morgen til dere! Måtte dagen bli fantastisk ♥