Annonse

PEACE

Hello darlings ♥

Jeg har satt i gang med mitt nye interiørprosjekt som går ut på å skape den freshese sammensetningen av glede på den store hvite veggen her i leiligheten, og en del ting er nå klikket hjem. Planen er å bygge opp et slags kunstverk av hyller, innrammete bilder og wall stickers, og jeg er sikker på at det endelige resultatet kommer til å bli dødsfett. I hyllene skal fargerike gjenstander som bl.a dette festlige rosa peace-tegnet få sin spesielle plass, jeg skal henge opp kule bilder i ulike størrelser og flere freshe bilder er på vei til meg. Denne veggen skal rett og slett symbolisere hva jeg lever og ånder for, og jeg gleder meg så sinnykt til å bli ferdig. 

Dere skal selvfølgelig bli oppdatert på veien til målet, og hvis noen av dere har noen tips til kule interiørbutikker på nett hvor jeg kan få fatt i leken og fargerik dekor, blir jeg superhappy om dere deler disse tipsene med meg. 


// Peace-tegn fra Ellos (her) 

Nei dette blir gøy, og det er ikke bare den store veggen i stuen som skal få en real makeover. I gangen i 1.etg skal det også skje en del ting, og jeg har også funnet et supersmalt sidebord som ikke blir for dominerende, og som skal få stå i gangen. Dette skal spraylakkes i sølv, og forhåpentligvis vil gangen bli enda mer innbydende enn det den er nå. Juubiiiiii!

Jeg blir bare så glad av å holde på med sånne interiørprosjekter, og ingenting er gøyere enn å gjøre det fint i hjemmet. Noen som deler samme entusiasme rundt interiør som meg? 

Peace & Love ♥

Annonse