Annonse

PEPSI MAX + G-SPORT = TRUE LOVE

True love faktisk! Så til de grader også…

Folkens, på fredag var jeg som nevnt hos G-Sport, for å få litt informasjon om den fantastiske kampanjen Pepsi Max og G-Sport har gående i februar. I tillegg fikk jeg velge ut en rekke godbiter til en viss og deilig sum, og jeg er nå heldig eier av bl.a nye goggles, shades og andre herligheter fra de forskjellige merkene G-Sport fører. Hurraaa!

Det som er så magisk med denne kampanjen er at dere alle kan være så heldig å få fantastiske rabatter hos G-Sport, hvis dere har en flaske Pepsi Max i nærheten. Inni hver flaske finner dere nemlig en rabattkode som du må registrere HER. Hver kode er nemlig verdt 100,- hos G-Sport, hvis du handler for det dobbelte. Så for å forklare det enkelt…

Kjøper du 10 flasker Pepsi Max tilsvarer dette en verdi av 1000,- hos G-Sport hvis du handler for 2000,-, og da betaler dere altså bare 1000,- hos G-Sport. Hvor sinnsykt er ikke det? Hæ? Jeg er helt i ekstase, og nå burde vi alle bli dedikerte Pepsi Max- Lovers for å få gode rabatter hos G-Sport. DET er kult! 

Klikk dere inn på pepsimax.no HER for å registrere dere, for å kunne ta i bruk dine verdikuponger, og for å finne ut mer. Husk også at kampanjen KUN kjøres i februar, så registrer dere i dag for å benytte dere av denne fantastiske muligheten! 

Ååå se så moro vi hadde det da. Fin fredag med enda finere jenter! 

Nå er Betty og jeg på middagsbesøk hos mamma og Jon, og det er jaggu ikke feil med tre retters middag dagen derpå. 

Har dere en fin søndag eller? ♥

Annonse