Annonse

PERFECT BLACK

Hei igjen ♥

Herlighet så skjønne dere er som kommer med gode tips og triks til pizzasaus. Haha, hvis jeg noen gang klarer å lage den perfekte sausen, skal jeg søren meg invitere dere alle sammen hjem på pizzakveld med noe godt i glasset. Det hadde vært sjukt hyggelig! 

Her i heimen veklses det nå mellom jobb, Supernatural og nettsurfing.. Sistnevnte er ikke godt for lommeboken, for jeg kom jo selvfølgelig over den perfekte lille sorte. Vi snakker ikke en kjole, men en veske, og denne oppfyller absolutt alle krav. Jeg er ikke en veskejente og trives best med sånne nett (haha), men når man skal ut og danse eller ut på date, er det ikke alltid like fresht å drasse med seg et bomullsnett. Denne lille saken under her var både røff og rocka på samme tid, samtidig som størrelsen er perfekt.. Denne MÅ jeg ha!

Tokyo Bag fra Erbs Danmark HER

Og så Tokyo Bag da liksom.. Det er et tegn!!

På toppen av vil-reise-til-listen står nemlig Tokyo etterfulgt av Jamaica, og i løpet av 2015 skal jeg definitivt oppleve disse to ekstremt spennende destinasjonene. Jeg gleder meg allerede, selvom ingen turer er verken planlagt eller bestilt. Haha!

Hva gjør dere på? Nyter dere søndagen?

LØØV

Annonse