PERFECT SUMMER LEGS

God kveld i stuggu, fine mennesker. 
Først og fremst så digger jeg tilbakemeldingene på forrige innlegg. Dere er pokker så RÅ, og jeg er så glad for at vi er litt på nett og snakker samme språk. Orker ikke være så døll, uekte og kjedelig, og det håper jeg dere setter pris på. Jeg er en litt smågal bergenser som ikke tar meg selv høytidelig på noen som helst måte, og det blir så feil å skulle fremstille seg selv annerledes. Kult at vi er enig…
Men dere? Vi sitter nå i bilen på vei hjem, og har akkurat hatt et morsomt og spennede møte på en hemmelig location mellom Stavanger og Kristiansand… Følg med i morgen, for å finne ut hva slags sprell vi har funnet på denne gangen, og frem til da vil jeg komme med en anbefaling…

I Stavanger var det jo nesten sydenstemning i strålende solskinn, jeg elsker sol og sommer, og heldigvis er ikke sommeren langt unna. Derfor passer det også perfekt med en ny anbefaling av verdens beste barberhøvel. Jeg har sagt det før, men MÅ faktisk bare si det igjen.. Dorco Shai er høvelen dere bør bestille, for å få silkemyke og supersexy legger til sommeren. Det er ikke bare leggene denne høvelen funker bra på, for å si det sånn, og det kan vi jo like.. Hehe. 
Siden det er søndag, siden jeg elsker konkurranser, og siden jeg elsker Dorco Shai, kjører vi på med nettopp en konkurranse. Dere kan nå vinne ett års forbruk av høvel og barberblader, og alt dere trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar og en e-postadresse i kommentarfeltet. Lik gjerne Dorco på facebokk HER, og for å teste høvelen helt GRATIS er det rett og slett bare til å klikke seg inn HER. Kuuult?? DØDSKULT!
Ha en deilig søndag videre, så skrives vi i O-town.
Løøøøøv ♥