Annonse

PERFEKT AKTIVITET FOR TO

 

Når man er samboere, er det fort gjort å bare bli værende hjemme, og hygge innenfor husets fire vegger. Sofaen har liksom blitt så altfor god – spesielt om man slenger seg nedpå med middag på bordet, samt serier på TV’n.

Jeg har lenge tenkt på hva for noe gøy Dennis og jeg kan gjøre sammen, som ikke inkluderer egen leilighet, og hva er vel kjekkere for et kjærestepar, enn et matkurs? Det kan være ganske så romantisk, skal jeg fortelle dere… Selv om man er på kurs med flere mennesker, er det virkelig stas å hjelpe hverandre på kjøkkenet, og lære å lage nye spennende retter sammen.

I går var vi på et slikt kurs. Et fantastisk vegansk matkurs, holdt av Thomas bak Veganmannen og Jane bak Veganmisjonen, og jeg ble jo nesten litt starstruck av å møte to nydelige mennekser som inspirerer meg på daglig basis. I tillegg var gruppen vi havnet på helt topp, og vi koste oss glugg ihjel med matlaging og nye bekjentskap. Dette er virkelig midt i blinken for både kjærestepar og venner, og for dere som ønsker å bli kjent med nye folk, og samtidig lære å lage god mat – HURRA!

IMG_5014

IMG_5050

IMG_5033

IMG_5022

IMG_5029

IMG_5030

IMG_5015

IMG_5013

IMG_5012

IMG_5010

Jeg skal selvsagt dele alle oppskriftene med dere, for i går laget vi de deiligste rettene. Vi snakker alt fra burgere og wok, til pai og browniekake, og det var rett og slett noen helt vidunderlige smaker. Yummy!

Nå må jeg løpe… Jeg har en date med noen fine venner, så da vil jeg bare ønske dere en deilig kveld. Husk at jeg er veldig glad i dere ♥

Annonse