Annonse

PERFEKT SOMMER-LOOK!

God kveld i stuggu!

Har vi det fint i dag, skjønninger? Smiler dere i dag? Skinner solen?

Jeg skal straks kaste meg over en tallerken med pasta med kjøttsaus.. Jeg er SÅ sulten, og det dufter SÅ deilig her hjemme, men før jeg hiver meg over matfatet, blir jeg helt nødt til å vise dere noen bilder av dagens outfit. Jeg klarte nemlig å lure Dennis med meg ut på shoot, og det til tross for at han mener han har bursdag hele uken, og dermed bør bli fritatt for slike oppgaver.. Det kunne han bare glemme, haha, så here we go!

Legg merke til den altfor digge toppen som akkurat har kommet på lager! Dette er den ULTIMATE sommertoppen, skal jeg fortelle dere! Og helt perfekt i kombinasjon med Boyfriend Denim Shorts. LOVE IT ♥

Paradise Tank Top HER // Boring Denim Shirt HER // Boyfriend Denim Shorts HER // Coachella Bracelet HER // Festival Bracelet HER // Lyserosa neglelakk fra OPI HER // Multi Bracelet HER

Hurraaaa for sommeren og lette klær! Steike som jeg setter pris på denne tiden av året!

Alright.. Nå striker magen etter mat.. Snakkes, fininger ♥

#StyleConnection

Annonse