PERSONLIG GJENSTAND, SA DU?

Helloooo hotties ♥

Beklager tidenes seneste oppdatering, men jeg var så knust i morges etter tidenes premierefest, og dag tidlig måtte jeg bare komme meg opp av sengen og sette kursen mot Kristiansund. Jeg har akkurat sjekket inn på hotellet, og skal straks ta et glass vin med en tidligere og fantastisk kollega, før det braker løs på Storkaia i kveld. 

Premierefeste, ja… Hahahah, så gøy vi hadde det, og det begynner å komme både filmklipp og sneak peeks ut på forskjellige plattformer. Noen av dere har sikkert sett denne videoen allerede, men jeg tenker allikevel å dele den med dere. Man har jo lov til å ta med seg en personlig gjenstand på Robinson øyen, og hva jeg tok med meg får dere vite i slutten av videoen. Hehehhe!

Bilder fra kvelden i går skal jeg vise dere litt senere, men først er det tid for max hygge her i deilige Kristiansund. 

Jeg ønsker dere en fantastisk torsdagskveld, og så snakkes vi etterpå.

Love you all ♥