Annonse

PERSONLIG OG HJEMMELAGET – BEDRE BLIR DET IKKE!

Annonse: fotoknudsen

Jeg føler nesten at tekst ikke lenger er nødvendig når jeg prater om fotoknudsen her på bloggen, haha… Dere vet nemlig hvor innmari fan jeg er av både fotoknudsen og produktene deres, så jeg føler jo at jeg gjentar meg selv til det kjedsommelige… Men det tåler vi, ikke sant?

Vi stuper jo snart inn i julen, og jeg tror nok at de fleste av oss lurer på hvor året ble av. At det bare er litt over en måned til desember og julekos? Say whaat? Det er faktisk ingen spøk, og det betyr at det kanskje kan være lurt å begynne å tenke litt på hva du vil gi bort i julegave.

De aller fineste gavene er personlige, og de gavene man lager selv. Og ved å lage fotobok eller kalender slår du to fluer i én smekk. Det finnes nemlig ikke en mer personlig julegave, og i tillegg lager du den selv. Men det som er så fint er at det ikke trengs verken hobbyverksted, saks og lim for å mekke det hele ihop – den skjønneste kalenderen, fotoboken eller julekortene for den saks skyld, lager du enkelt på fotoknudsen sin nettside, eller gjennom appen.

Jeg begynner å få en rimelig deilig mengde fotobøker her hjemme, og er det noe jeg ikke får nok av, så er det nettopp disse bøkene. Det er så koselig å bla i dem og mimre tilbake til herlige stunder med de man er glad i, og jeg synes det er så koselig å få besøk, og at de som er her lener seg tilbake i sofaen med en bok på fanget. Det er så koselig å se reaksjonene, og ikke minst, så er det hyggelig å få i gang praten om en hyggelig hendelse eller et fint minne.

Denne gangen ønsket jeg også å lage kalender… En fotokalender er jo så hyggelig å henge på veggen, så nå laget jeg en i A3 format som vi skal ha her hjemme, men også noen som blir årets julegave til våre fine foreldre. Jeg føler nesten det er obligatorisk å gi bort kalender til besteforeldre, hvor de hver eneste måned kan glede seg over et nytt bilde som vi har knipset fra året som har gått… Et fint minne, rett og slett… Det blir jo ikke koseligere ♥

Nå får dere hele 40% på rabatt alle julekort og julegaver, som vil si så godt som alle produkter du finner på fotoknudsen.no, ved å benytte dere av rabattkoden: «KRISTINJUL» , eller ved å klikke her. Kalenderen er superenkel å lage, da man kan velge mellom en rekke ulike maler. Og når det gjelder fotobok, kan denne lages på 1-2-3, hvis man velger at den fylles ut automatisk. Så det passer jo midt i blinken for oss som befinner oss i den konstant tidsklemmen, haha.

Ta gjerne turen innom instagramprofilen min i dag, for å sjekke ut storyen hvor jeg viser frem vår råfine kalender som skal spre glede og fine påminnelser gjennom hele 2021!

Nyt dagen!

Annonse