Annonse

PERSONLIG STIL OG EN LITEN DÆSJ GALSKAP

Reklame: Annonselenker: Jotex og Ellos 

Jeg har notert meg bak øret at dere er giret på litt flere interiøroppdateringer her inne, og det skal bli. I går var jeg i skikkelig ryddemodus, og da er det ekstra kjekt å dra opp kameraet, når huset er strøkent… Eller… Det vil si enkelte rom i huset, haha. Vi er inne i en roteperiode nå, hvor ting bare flyter. Og da er det så utrolig deilig når ryddeånden banker på døren… Når den først kommer, gjelder det å henge i, og være effektiv før den tar turen igjen…

Det er en deilig lørdagsmorgen her i Drammen, og nå tenkte jeg å starte dagen her inne med noen bilder fra vår akkurat passe crazy, eklektiske stue. Jeg har kanskje nevnt tidligere at hovedetasjen får lov til å være litt vill og gæærn, mens underetasjen – der vi avslutter dagen – er mindre fargerik, og roligere? Jeg digger å kombinere to totalt ulike uttrykk, og det har vi klart i aller høyeste grad her hjemme. Mens underetasjen har en lunere fargepalett, bærer hovedetasjen preg av personlig stil, kreativitet, spruddel og en liten dæsj galskap.

Eklektisk er altså det som beskriver stilen i denne etasjen best. Og faktisk er ikke denne stilen en egen stil i seg selv, men en måte å forholde seg til stil på. Man velger rett og slett det man liker best fra ulike stilarter, og setter dette sammen på sin egen måte. Her kan man f.eks. velge å kombinere møbler fra det glade 80-tall, med noen sofistikerte statement pieces fra 30-tallet. Det er i grunn bare fantasien som setter grenser, og viktigst av alt; det er ingen regler. Og det elsker jeg!

Skap en eklektisk stil ved å kombinere alt det du liker best. Tenk gjerne «more is more» og maksimalisme, uten at det blir rotete. Det skal være litt kaotisk, men likevel med en rød tråd. Bruk finn.no og bruktbutikker for å finne skatter fra ulike tiår, og kombiner det med det nye og moderne.

Dette fantastiske glassbordet fant jeg på finn.no. Bøkene under bordet er en god miks av gammelt og nytt, og et tips er å dra på bruktbutikker for å finne lekre coffeetable books. De koster jo vanligvis en liten formue, så bruk bruktbutikker og finn.no for alt det er verdt. Den rålekre glassvasen fant jeg på Moderne Vintage i Stavanger. Den er fra 60-tallet. Puffen er denne fra

Sofaen er skikkelig digg å sitte i. Den ser også veldig eksklusiv ut, og tilfører en sofistikert touch til rommet. Du finner den her, og den kommer i flere lekre farger. Puffen er denne, men jeg har trukket den om i dette stoffet som matcher disse superfine gardinene. Du får de forresten til hele 40% rabatt nå!  Vi har brukt flexiskinner i taket, som gardinene henger på.

Bildeveggen gledet jeg meg skikkelig til å lage. Jeg så nemlig for meg en vegg bestående av alle mine favorittbilder fra ulike kunstnere og illustratører. I et ørlite sekund var jeg redd for at det skulle bli too much, men ikke søren. Dette ble akkurat sånn jeg hadde drømt om, pluss litt til, og jeg elsker denne veggen så innmari.

Gullrammen fant jeg på Tise, og den kommer med en ganske spesiell historie. Tenk at den er fra 1865? Det er ganske kult! Her har jeg vært kreativ, og valgt å bruke rammen rundt den kuleste vegghengte potten. Zebraen er en favoritt, og den er fra favorittbutikken, «Heim» i Bergen. På skjenken står også denne zebra-vasen, som også er helt rå!

Bokstøtten er fra Jotex, og den sklir perfekt inn i den eklektiske stilen.

Her står Mr. Zebra i all sin prakt. Og speilet dere ser, er fra finn.no. Det var akkurat et sånt jeg var på jakt etter – alt man finner på finn, ass. Jeg elsker finn. Finn er livet! Ananasen i gull er fra Pols Potten, og den fikk jeg i gave av min kjære Setare, for noen år tilbake.

Det finnes mange digge duftlys, men lysene som dufter aller best, er lysene fra Voluspa. Sjekk også ut Koto candle fra Nordavind Interiør. Omg for en nydelig duft. Dette lyset har flyttet inn på badet, og selv om det ikke er tent på, gir det en nydelig duft i rommet.

Det kuleste i hele huset, er leopardtapeten. Altså, hvor forbanna RÅ er ikke denne? Jeg husker ikke hvor jeg bestilte den, dessverre, men etter flere google-søk etter «leopard tapet» , dukket den opp. Det er mange som spør etter denne, så jeg skal gjøre alt jeg kan for å finne den igjen.

Skjenken fant jeg på finn.no, og den har fått en real makeover. Sjekk ut hele forvandlingen i denne videoen ♥

Solen skinner i elvebyen, så etter en sen frokost, skal vi ta oss en tur ut i fineværet. Og i kveld? Da blir det sofahygge, seriemaraton og smågodt. Gleder meg!

Nyt søndagen, fine venner!

Annonse