Annonse

PETTER PILGAARD PÅ BUDSJETT!

Hhhaha, 

Petter Pilgaard og budsjett i én og samme setning, klinger sjukt dårlig. Er dere ikke enig? Derfor er det ekstra festlig at pengeprinsen fra Vestkanten er med i en web-serie med cirka samme navn, hvor han får ulike oppdrag han skal løse på et veldig lavt budsjett. Petter på lavbudsjett, du liksom!? Jeg ler!  

Jeg var hans happy helper i episode 2, hvor oppdraget var å style et soverom for den nette sum av 679 kroner. Vi klarte det for pokker, det så dere kanskje på Facebook, men her er i hvert fall episoden, hvor dere kan se hvordan vi løste oppgaven.. 

Enjoy!

Nå skal jeg hive meg i dusjen, og få av meg denne gule genseren som jeg har gått med i noe som føles som et helt liv, haha. Når dere til og med begynner å stille spørsmål på Snapchat, om hvor lenge jeg faktisk har tenkt å gå med denne genseren, DA er det på tide å få på seg noe annet. Hahahahahhha! Fy fader jeg er ekkel, ass. 

LOVE YA’LL ♥

Annonse