Annonse

PICK OF THE DAY

//Reklame for egen nettbutikk

Goood mooooorniiiing, Lovelies ♥

Tidlig oppe på en lørdag, sa du? 

Hjelpes.. Det er liksom ikke helt på sin plass å stå opp før klokken syv i helgen, men jeg har fem timer i bil foran meg og ingen tid å miste, haha! Kristiansand here I come, sier jeg bare, og herlighet som jeg gleder meg! Denne helgen blir magisk!

Før jeg suser nedover E18 tenkte jeg å friste dere med to utvalgte og herlige produkter fra kolleksjonen. Jeg tenker faktisk at jeg hver helg velger ut ett til tre produkter som reduseres i pris hele helgen, og i dag har jeg gleden av å gi halv pris på disse herlighetene her. Skull Knit i hvit og Kristin Skirt i peach zebra, som alltid vil være en favoritt i min garderobe. 

Skull Knit fra StyleConnection HER // Kristin Skirt fra StyleConnection HER 

Var ikke det litt hyggelig på en lørdag, da? Alltid stas med litt avslag i pris på superflotte styles. Hurraaa! Tilbudet gleder altså ut morgendagen, så da gjelder det å være rask! 

Okei, nok skravling – jeg må komme meg nedover.. Hva står på planen for dagen? Sees vi på dansegulvet i Kristiansand eller? Heheheheh.. 

LOVE YOU ALL ♥

Annonse