Annonse

«PIERRES HOTEL»

Happyyyyy Friiiidaaaaaaayyyyy ♥

Herlighet så deilig, helg og greier, og jeg sitter her med skyhøy puls mens jeg er i full dialog med bank og eiendomsmegler. Når man finner drømmeleiligheten MÅ man bare gjøre alt man kan for å klamre seg fast i et boliglån, så nå får vi se, haha!

Men dere? Vi har snakket litt for lite om Paradise Hotel.. Eller skal jeg si «Pierres Hotel»? Handler årets sesong om noen andre enn Pierre og hennes ice queen egentlig? Haha! Jeg som har fått med meg hver eneste episode, husker jo nesten ikke hvordan de andre deltagerne verken heter eller ser ut, Hver gang Linn (er det Linn hun heter??) dukker opp på skjermen, blir jeg like satt ut og overrasket, da jeg tror det er en ny deltager som har sjekket inn på hotellet, uten at jeg har fått det med meg. Snakk om å bli snytt for TV-tid og fame, ass.. Og Linn, stakkars.. Hun må bare gjøre som de andre sier, hun.. Hun får servert den partneren som passer best for de andre, og er vel egentlig bare en person som bare er der uten å faktisk være der.. Linn, ass. Hadde håpet på litt mer futt, siden hun tross alt er fra Bergen. Haha!

Men altså.. Det er jo bare den blonde drammenseren man får se av deltagerne, sammen med den likegyldige svensken som gir faen i alt. Jeg digger egentlig Pierre sin avslappende holdning til det meste, men noen ganger går det så treigt at jeg holder på å sovne. Men det går fint, for deretter blir jeg vekket av Martine med sin svært gjenkjennelige stemme, som gnager seg inn i ørene mine. De der to ass.. Merkelig par med en sjarmerende tvist. Ice queen med merkeklær og perleøredobber, og care face med tættiser og sæggebukse. FAB kombo, haha. 

Jeg må si at PH endelig er tilbake der de skal være.. De to siste årene har det vært så altfor kjedelig å følge med på serien, da casten har vært så ekstremt lite inspirerende. Alle deltagerne har vært av samme ulla, og det har vært få som har hatt en klar karakter som skiller seg ut fra de andre. I år derimot.. I år har det sjekket inn mange ulike festlige mennesker med mange ulike og sterke personligheter, at det blir lettere å engasjere seg.

Gladlaksen med et herlig smil og en optimisme fra en annen verden, er min favoritt gjennom tidene! Men han som røk i går? Han var i daffeste laget..

Jeg har aldri opplevd en person som bruker lenger tid på å fullføre en setning, sååååå heeeeeeeeeeeeeeeer buuuuuuuuuuuuuuuuuuurdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan fåååååååååååååååååååå liiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitt fooooooooooooooooooooooooortgaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaang på snaaaaaaaaaaaaaaakkeeeeeeeeeeeeeeetøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøyyyyyyyyyyyyyyyyyyet! Snoooooooooooooork! Tidig type da.. Funny dude med mange merkelige påfunn, men den borat-drakten? Man må ALDRI gå rundt i en slik drakt. Det er ikke sexy, det er ikke morsomt. Det er bare harry! 

Åååå Paradise Hotel.. Fjasete underholdning på sitt aller beste. Jeg eeeelsker Paradise.. Måtte det aldri bli tatt av skjermen!

Så.. Hva synes dere om årets sesong? Jeg vedder på at mange av dere har noen tanker og meninger, hehe. 

SMASK ♥

Annonse