Annonse

PIMPED UP BEDROOM

God lørdagsettermiddag, superstjerner ♥

Nå har jeg svingt meg her i heimen, vært ute og handlet disse olivenene som jeg har fått ansvar for, og skal straks gjøre meg klar til kveldens tapas night med chicksa. Før jeg sprayer håret mitt full i tørrshampo siden jeg ikke gidder å vaske det, og før jeg går i gang med å fikse litt opp i gårsdagens sminke, tenkte jeg å vise dere noen bilder fra dette soverommet mitt, som jeg snakket om litt tidligere i dag. 

Jeg nevnte jo at jeg hadde kjøpt nytt sengetøy i zebramønster, og nå har jeg altså et innslag av denne fantastiske zebraen i alle rom. Dette mønsteret er sinnsykt fresh, og jeg blir liksom så glad av å se på det, så da må jeg vel bli megahappy av å faktisk legge meg ned i nettopp dette mønsteret når jeg kommer hjem i natt. Whoop Whoop!

Her er noen bilder av soverommet, som by the way enda ikke er helt ferdig. Også her trenger jeg noe snasent på veggene, så jeg får se hvilke kreative løsninger jeg klarer å komme opp med neste uke. 

Sengetøy fra H&M (her) // sengegavl fra IKEA som jeg selv har trukket den om // pynteputer fra H&M og Living // blomsterpotte fra Ellos (her) // skull fra Urban Outfitters // lamper fra Ellos // gardiner fra Åhlens

Nyt denne fantastiske lørdagen, skjønninger. Håper dere får en deilig kveld ♥

SMASK

Annonse