PIMPED UP HALLWAY

Hei igjen, vakre mennesker ♥

Jeg har gått i gang med interiørprosjektet mitt, som i dag gikk ut på å pimpe opp gangen, så nå har jeg akkurat vært handy woman og montert det nye fine sidebordet som jeg nylig klikket hjem fra Ellos. I tillegg kom de superfreshe bildene i posten i dag som jeg bestilte fra den råeste nettsiden ever, og et av dem har fått plass her i gangen sammen med bordet og litt annet moro. Endelig kom også Pin Up boken som jeg kjøpte på Urban Outfitters i London i fjor til sin rett, så nå er det skikkelig godstemning i rommet som man først kommer hjem til og som man forlater sist…

Koselig!


Hodeskalle og Pin Up bok fra Urban Outfitters // kubbelys fra TGR // bokstav fra Kremmerhuset // Skrin med speiloverflater fra Lisbeth Dahl // Bilde fra Arte Limited (her) // sidebord fra Ellos (her

Hva synes dere? Ble det ikke fint og fargerikt? Akkurat sånn jeg liker det, så nå er det vel bare å ta fatt på den store hvite veggen… Forhåpentligvis med litt hjelp av en handy kompis. Hahahah! 

Håper dere har en nydelig torsdag ♥