PINK

Hei igjen, rockestjerner. 

Vi har sjekket ut av hotellet, fått i oss mat og sitter nå og venter på at klokken skal nærme seg 22:40. For dere skjønner det, fine mennesker… Vi er jo så jævla idiot som faktisk valgte å bestille flybilletter så sent som det, og ingen av oss forstår hvorfor det virket så alright å skulle fly hjem i dette tidsrommet på en klein søndag. Asså hva gir dere meg? Sitte rett opp og ned, hungover som pokker, og bare vente på å skulle komme hjem altfor sent? Langt ifra innafor opplegg det her, men vi hygger ihvertfall i godt selskap, med masse sladder fra gårsdagen. Wuuhuuu.

Mac’en står selvfølgelig foran meg, så nå har jeg fått sjekket litt mails, og i tillegg funnet noen superfreshe, knallrosa wedges.

Hva synes dere? Ved første øyekast tenker jeg bare at dette er noen sko jeg bare mååå ha, og at de kommer til å bli helt rå til bare og brune legger på Hawaii. Er dere litt enig? Eller er de egentlig bare så stygg at de blir kul? Klarer ikke bestemme meg… Klarer ingenting i dag, egentlig… Søndag, sa du?

Snakkes da ♥