Annonse

PINK

Ojsann..

Når man leier en leilighet fremfor hotell, glemmer man jo fullstendig at det faktisk er noe som heter utsjekkingstider, så nå er vi egentlig bare nødt til å svinge oss rundt i et helsikens tempo. Lite alright er det jo at vi må ut av cribben allerede nå, for tror dere for pokker ikke at flyet vårt et utsatt med 7 timer?? SYV??

Egentlig gjør det ikke så mye å få litt ekstra tid her, men jeg er veldig spent på hvordan de har tenkt å løse den connection flighten fra København. Da jeg snakket med dem var det nemlig ikke noe som helst ledig på noen av flyene til Oslo, og en natt i Køben etter 11 timer i fly er jeg ekstremt lite keen på. 

Men men.. Vi får ta det som det kommer, og så kan dere glede dere til neste bloggpost. Da skal jeg vise dere behind the scenes materiale fra den aller siste shooten vi hadde i går. På PINK Motel.. I en 50’s diner.. MED 50’s props! Skjønner dere hvor bra det ble eller?? 

Modellene rocket den rosa parykken et par hakk bedre enn Dennis og meg, for bare se på oss. Hahhahaah, jeg dævver. Dennis er i hvert fall ON FIRE med rosa hår, så den parykken skal definitivt få lov til å bli med hjem til O-town. Hehehehe. 

Nei, fininger!

Vi må løpe, men vi skravles selvfølgelig fra flyplassen. Vi har jo noen timer å slå ihjel for å si det sånn, og de skal jeg bruke på dere. HURRA!

Nyt kvelden ♥

Annonse