Annonse

PINK DIAMOND

Wæææ!

Det kommer så sjukt mye gøy inn i nettbutikken min butikken fremover, og det smykket under her er bare en brøkdel av godsakene dere kan forvente dere i nærmeste fremtid. Jeg skulle jo ønske at butikken hele tiden kunne oppdateres med goodies, men det er jaggu ikke en billig affære å drive nettbutikk og egen produksjon, så jeg må bare være flink til å si til meg selv at sakte men sikkert er bra, i stedet for å bli deppa over at jeg ikke har økonomisk mulighet til å sette i gang alt jeg har lyst på i én og samme omgang. 

Kolleksjonen som er på vei inn er så magisk, jeg har satset på mye digg sweat, kule prints og ikke minst freshe og fargerike skjørt, samt masse happy accessories. Alt av tilbehør har kommet til lageret, så nå skal jeg bare få sendt alt av sted til foto, og så kommer en ny og deilig ladning for salg om ikke lenge. SOM jeg gleder meg, og det håper jeg dere gjør også ♥


Diamond necklace – Neon Pink fra StyleConnection (coming soon)

Ellers er det fortsatt klær og skittentøy all over the place. Vaskemaskinen har klikket, døren vil ikke opp, og jeg har stått og hamret løs på den jævla maskinen i en halvtime nå for å få den til å samarbeide. UTEN hell selvfølgelig, haha! Så jadda.. Laundry day var visst en forbanna dårlig idé! Hehehehhehe. 

Jeg har forflyttet meg opp i sofaen og før jeg går løs på litt jobb jeg må få unnagjort før en meget busy og spennende dag i morgen, skal jeg trøkke i meg en svær sjokoladeplate av typen Crispo. NAM.. Den sjokoladen der er blant de aller beste, eller hva? Eller kanskje det er en annen sjokolade som er den soleklare favoritten? Ja!! La oss snakke litt om sjokolade, da!? Hvilken er best? MMmmmm.. Får jo helt vann i munnen her, haha!

Nyt kvelden da, Lovelies! Dere betyr alt for meg ♥

LØØØV


Annonse