Annonse

PINK FAVORITE

HE HE!

Here we go again..

Jeg må le litt av meg selv, for er det ett produkt som har fått massiv omtale her på bloggen så er det den fantastiske høvelen fra Shai, og nå kommer enda et reklameinnlegg om nettopp denne. Jeg trenger ikke lenger skryte den opp i skyene, for dere vet at jeg digger den og dere vet at den er den beste høvelen EVER. Nå i sommer skal leggene være glatte og silkemyke, og Shai gjør jobben på best mulig måte. Punktum.

Det som er så kjekt er at Shai alltid kan friste med skikkelig flotte konkurranser, og siden konkurranser er LIVET og siden det er en stund siden jeg har delt ut noen premier her på bloggen, tenkte jeg at det var på tide å trekke ut en heldig vinner som stikker av med en FAB goodiebag. 

Bestill gratis Shai prøvepakke HER og legg igjen en kommentar her på bloggen for å bli med i trekningen av et par superfreshe Ray Ban Aviator Solbriller, en Clarins Selvbruner og et råkult By Ti Mo skjørt. Har du bestilt prøvepakken tidligere er du selvfølgelig med i trekningen, og vinneren annonseres på søndag. Huurraaaa!

Har dere en deilig mandag, fininger? 

SMASK

// I samarbeid med Shai

Annonse