Annonse

PINK FOOL

Hellooo, beauties ♥

Da var det jaggu mandag igjen, og siden det var så mange av dere som lurte på hvor jeg hadde kjøpt leppestiften jeg brukte på lørdag, tenkte jeg å starte dagen med å dele denne informasjonen med dere.

Folkens? Jeg kan med stor glede fortelle dere at jeg har funnet favorittleppestiften min til KUN en femtilapp… På H&M! Oh YES, for er det én ting som er sinnsykt kjipt å bruke penger på, så er det sminke. Produkter som solpudder og mascara synes jeg det er verdt å bruke litt penger på, men leppestifter trenger tydeligvis ikke koste skjorten for at de skal bli en ny favoritt. Det er ihvertfall denne et tydelig eksempel på. 

Fargen heter Pink Fool, og jeg regner med at dere får fatt i den i alle kosmetikkavdelinger på H&M rundtom i landet. YEY!

Jeg må forresten også takke for tilbakemeldingen på den noe spesielle videobloggen. GØY å se at dere liker det litt ekte, og jeg legger jo som dere vet ikke skjul på noe som helst. Sharing is caring, eller hva? Mohahah!

Ellers er denne mandagen fylt til randen med papirarbeid, og jeg har heldigvis kommet godt i gang. Hvordan har dere det i dag, da? Har dere en fin start på uken?

SMASK ♥

Annonse