Annonse

PINK, FRESH & CUTE

Mornings ♥

Like før Bunnpris lukket dørene klokken elleve i går kveld, fikk jeg røsket med meg to buketter med ferske roser som i dag ønsket meg velkommen da jeg entret kjøkkenet som en zombie for en liten time siden. Det var akkurat den lille velkomsten jeg hadde trengte for å komme meg opp i gir, og kaffen ble selvfølgelig servert i matchende kopper.

Jeg elsker disse koppene her selvom de ikke passer inn i stilen min på noen som helst måte, men siden disse tilhørte mormor og morfar har de liksom fått en enormt stor betydning for meg. Jeg husker så godt hvor begestret jeg var for disse da jeg var liten.. Jeg kunne stå å beundre dem i flere timer, for så vakker synes jeg faktisk at disse koppene var. Det synes jeg fremdeles!

Jeg står egentlig på farten og er straks på vei ut døren for å dra videre i et møte med teknikerne som har bygget opp nettbutikken. Vi skal ta en grundig gjennomgang på hva som skal forbedres, så dere skal vite at jeg gjør ALT jeg kan for at dere skal få en positiv handleopplevelse. 

Nå gjenstår det bare å hive på seg fillene og friske opp i sminken fra i går.. Sånt sparer man tid på vet dere, haha! 

Talk later, darlings ♥

Annonse