Annonse

PINK HEELS

Hey lovers ♥

I dag er jeg så forbanna atte HJELP. For det første så fungerer ikke internetten på hotellet, og dere kjenner vel alle til følelsen av å skrive inn en nettside i nettleseren som ALDRI lastes opp, sant? FY det er så sinnsykt irriterende, og til slutt er signalet så dårlig at du ikke har sjans til å gjøre annet enn å bare legge data’n fint til side før du kaster hele dritten rett i veggen. Arrg!

I tillegg var det jo enda en runde med irriterende mennesker under dagens frokost, og på toppen av det hele ble jeg nektet av hun idioten av en hovmester, å ta med meg kaffen opp på rommet. Hun kom faktisk løpende etter meg og bare, «no, no, no… Not allowed to bring this», på sånn skikkelig dårlig engelsk, og jeg bare, «give me one good reason for why I can’t bring this cup of coffee to my room», og hun bare, «no, no», og jeg bare, «this is so stupid, I’ll take the cup with me no matter what you say», og hun bare «what is your room number? I have to call the reseption», og jeg bare «say whaaaaat?» skulle hun liksom sladre på meg? Og joda… Det gjorde hun, så jeg marsjerte opp i resepsjonen og satt dem skikkelig på plass, for ikke pokker om jeg betaler for et rom som egentlig skal ha et supert internettsignal, og på toppen av det hele bli nektet en kopp kaffe på rommet. Forbanna idioter asså, og når jeg var ferdig å lage baluba foran mange andre gjester, fikk jeg ta kaffen med meg til rommet, og nyte den der i fred og ro. Viktig å stille noen krav her i livet. Makan! 

Men nå, fininger… NÅ sitter jeg på balkongen oppe hos mamma og Jon med lynraskt internett, og en kopp med enda bedre kaffe i hånden og er overlykkelig over at jeg endelig kan få postet dagens første blogginnlegg. 

Jeg sa jo i går at jeg skulle pynte meg litt siden vi tross alt skulle på date night (som forøvrig ble erstattet med en fantastisk lammelår-middag med en haug av bergensere), men når jeg bruker ordet «pynte», så blir det som regel ikke mer pyntet enn det her. Litt bølger i håret og noen high heels gjør susen, og dette ble gårsdagens outfit. 

Skjørt fra H&M // ny veske fra Stradivarius // topp fra Bershka // heels fra Din Sko // armbånd fra Pieces/Aldo/Nelly // solbriller fra LeSpecs // smykke fra She Inside (her) // neglelakk i fargen «Don’t know…Beats me» fra OPI 

Nå skal vi prøve å tææne bittelitt før vi i kveld skal gi denne date nighten et nytt forsøk. Tjoheeiii hvor det går, og SOM vi hygger… Tross irriterende spanjoler og halvdårlig service. Heheheh!

Har dere det fint, søtiser? ♥

Annonse