Annonse

PINK LIPS

Yo girls ♥

Jeg er ikke en sminkedukke, og som jeg har nevnt for dere tidligere, så liker jeg å sprite opp den beskjedne festsminken med knallfarger på leppene. Jeg viste dere så vidt denne leppestiften i et tidligere innlegg, men nå er den klikket hjem, og jeg gleder meg til å bli lekent fresh med knallrosa lepper. Håper denne rosa herligheten blir like fin i virkeligheten som den ser ut til, og looken blir perfekt med matchende negler. Hurra!

Ser den ikke fin ut? Rosa er jo LIVET, og jeg går aldri lei. 

Vi har nå shinet leiligheten og dekket bordet, for i kveld blir det taco night med girlsa, og det skal bli sååå koselig med en rolig lørdag i godt selskap.

Det er pussig hvordan tidene forandrer seg, for jeg hadde aldri i livet holdt meg hjemme på en lørdag for ett år siden, og jo eldre man blir dess større pris setter man på å kunne kose seg hjemme selvom det er ukens desidert beste partydag. Guri land… Jeg begynner å trekke på årene ja, og når man i tillegg har funnet den store kjærligheten blir det jo også mer naturlig å holde seg hjemme. Allikevel kommer jeg aldri til å bli den damen som aldri går ut for å ha det gøy med venninnene fordi jeg er i et forhold, og jeg synes det er superviktig å finne den gyldne middelvei. Dette skal jeg faktisk skrive mer om i et senere innlegg, for er det én ting jeg ikke kan få presisert nok, så er det viktigheten rundt det å ikke la et forhold være en grunn til å gi opp på det å leve livet til det fulle!

Hva gjør dere på i kveld da, skjønninger? 

Love you all ♥

Annonse