Annonse

PINK MOTEL

ZzzzzZZzzzz!

Haha, jeg skulle bare ta en bitteliten powernap i todraget, og den varte visst helt til nå.. Etter kun 9 timers søvn på over ett døgn sier det seg selv at man blir litt trøtt i trynet, og jeg krysser fingrene for vi ikke blir så altfor påvirket av denne uutholdelige jetlagen. 

Jeg lovet dere behind the scenes- bilder fra den siste shooten vår på PINK Motel, og la meg bare si at dette her overgikk alle forventinger. Jeg visste jo selvfølgelig at det skulle bli en bra shoot, men dette her tok virkelig kaken. En fetere location finnes ikke, så la meg bare hoppe litt av glede et lite øyeblikk.. Nei vent litt.. Jeg er så trøtt, så det orker jeg ikke, men jeg sitter her i sofaen med et gigantisk glis, mens jeg roper høyt hurra! Jeg er så ubeskrivelig GLAD!

Før dere får lov til å scrolle dere ned til disse juicy bildene blir dere helt nødt til å la meg få sende verdens største takk til verdens beste jenter i 2minutter som gjorde dette mulig. Jeg er så forbanna lykkelig over at jeg ble kontaktet av eieren og den daglige lederen, Mariann Vik Høitorp som var giret på en shoot. Hun har funnet alle de fantastiske lokasjonene som er brukt samt alle de inn i granskauen fantastiske modellene, og i tillegg planlagt alt det praktiske rundt dette og tatt alle bildene. Jeg hadde aldri klart å hoste opp en brøkdel av den pakken der, og hennes enorme nettverk i LA har virkelig ikke vært en ulempe. En stor takk sendes også til resten av teamet, Linn Therese Lømsland, Marthe Frøseth og John Fredrik Frøseth som alle gjorde en kanoninnsats med både planlegging og shoots, samt vært bidragsytere for at alt har gått smooth. De gjorde en fantastisk jobb med alt fra filming og styling, til å assistere der det har vært nødvendig for at disse dagene med shoots skulle bli vidunderlige. 

Og SÅ.. La meg bare ta noen kjappe 2 minutter om 2minutter, sånn at dere skjønner hvem de er og hvorfor jeg digger det de gjør.

2minutter er en online fotomagasin som er delt inn i to deler; hovednettstedet med photo shoots, bak scenen videoer og ukentlige oppdateringer, samt et månedlig nettmagasin som inneholder flere dybdeintervjuer og bilder av 2minutters mange talenter. Hver måned retter de fokus på 2-10 kjendiser / modeller / skuespillere / artister og andre kreative mennesker som de ønsker å intervjue til deres månedlige online magasin. 

2minutter er basert på en idé fra fotografen Mariann Vik og klesdesigner Elisabeth Vik Løvland som er begge fra Kristiansand. De ønsket å lage et magasin som viser deres eget arbeid og talent, og lage en plattform hvor du kan tilbringe 2 minutter og få din daglige dose av inspirasjon av flinke folk som har kommet seg opp og frem ved å følge sine drømmer, jobbe rumpen av seg, og tørre å satse! Jeg digger dette konseptet, og magasinet blir dere bare helt nødt til å ta en titt på! 

Alright.. More pictures!

I’m wearing Paradise Sweat fra StyleConnection HER

ÅH!

Lokasjonen var som sagt helt ubeskrivelig rå.. En 50’s diner i LA, liksom.. Med de herligste modellene ever.. Kan det bli bedre?? NEI! Jeg bare gikk rundt om kring med et enormt smil mens jeg sugde til meg alle inntrykkene. FOR en gjeng.. FOR et resultat!!

Nok en gang må jeg bare si at jeg er så ubeskrivelig stolt, og planene fremover er superstore og superspennende! Jeg vil ikke vise dere for mye av shooten enda, for vi har noe heftig på gang når det kommer til fremvisning av de 4 dagene med noen magiske fotoshoots.

Håper dere liker det dere har sett så langt, fininger. Det er bare til å glede seg gløgg ihjel til det endelige resultatet♥

LOVE YA

Annonse