Annonse

PINK POLAROID

Hei igjen mine skjønne venner ♥

Jeg sitter fortsatt her i såffan og koser meg inntullet i pledd, og tenkte det var på tide å snakke litt varmt om det superskjønne rosa polaroidkameraet mitt. Flere av dere har etterlyst en slags omtale av produktet, og la meg bare si det så enkelt som at dette er en soleklar must have!

Små polaroidbilder er noe av det gøyeste som finnes, som bidrar like godt i minneboken som til dekorasjon, og i tillegg blir disse polaroidene et herlig tilskudd i en digital verden. Smiiil, knips, og bildet er foran deg på et blunk. Uredigert, sjarmerende og ekte! 

Kameraet med navn Fujifilm Instax Mini 8 ( kjøpte jeg på Urban Outfitters i London i september, men det er først nå jeg har fått lekt meg litt med det. Prisen ligger på rundt 900 kroner her i Norge, og prisen er omtrent den samme i både Norge, USA og England (720 kroner i USA rigtignok som blir prisvinneren). Det som dessverre koster litt er polaroidene, så hvis man skal ta masse, masse bilder blir det ikke akkurat en billig hobby. På Urban Outfitters i USA koster en 20 pk. rundt 300 kroner, så da er det faktisk billigere hvis man f.eks kjøper dem hos Foto&Video her i Norge hvor du får like mange polaroider til 200 lappen. Jaggu ikke dårlig!

Selve kameraet er superenkelt å bruke, og det er innstillingen av eksponeringen også. Still hjulet bak linsen inn på et av motivene som beskriver hvilken lysstyrke du ønsker (indoors, cloudy, sunny, sunny and bright), knips og vips.. Et rykende ferskt bilde er på vei ut til deg!

Det er liksom ikke så mye mer å si om denne skjønne, supersøte lille herligheten, men at alle burde ha et polaroidkamera liggende er i hvert fall sikkert. Det gjør det å ta bilder supergøy og enkelt, og du er garantert en ekstra gøy kveld med jentene om et slikt kamera blir tatt i bruk på venninnekvelden eller jentefesten. I store begivenheter som f.eks bryllup er også et polaroidkamera et must, og ingen ting kan vel være kjekkere enn polaroidbilder av bryllupsgjestene som koser seg på fest, sammen med en liten hilsen. Hurraaa!

Nå skal jeg snart lage middag som jeg skal kose meg med her i ensomheten på antibiotikakur. Kvelden skulle egentlig gått med til en helsikens Halloween feeeeest oppe hos Pay, men neida.. Sjuklingen får holde seg under pleddet, så i kveld skal jeg for første gang i år se en hel episode av Skal Vi Danse. Finale og greier.. Dette blir koselig. Haha!

Hva står på deres agenda for kvelden da? 

SMASK ♥

Annonse