PLANTEPARADIS PÅ LØKKA

Happy fredag, vakre venner!

Jeg bare «gønner» på med en ny runde #Løkkatips, jeg… Sånn siden jeg har så mange tips på lur, som jeg er så sinnsykt giret på å dele med dere! Grünerløkka er nemlig en eneste stor skattekiste, og selv om jeg har bodd her i 4 år, dukker det stadig opp butikker og fantastiske steder jeg enda ikke har besøkt. Sånn som Luck Oslo, f.eks. Gud bedre! Det er en skam at jeg ikke hadde med meg Belinda på min lille Løkka-vandring her forleden, for fy søren! Er det én ting Luck Oslo er latterlig gode på, så er det grønne planter. I fleng! Jeg tror jeg aldri har sett så mange unike og råfine grønne herligheter på ett og samme sted…

Luck Oslo og Luck Botanical… Noe vintage, noe interiør, litteratur, kaffe, kvailtet, og ikke minst… En god dose botanisk hage. Jeg holdt seriøst på å miste pusten da jeg entret planterommet, som vi kan kalle det. Og jeg tør nesten ikke tenke på hvordan Belinda ville reagert i det sekundet hun fikk øye på den massive monsteraen på kassedisken. Jeg tror faktisk at hun hadde besvimt. For altså… Se på den! At det går an!?

Jeg kjenner at jeg gleder meg til å komme tilbake. Og da med Belinda i passasjersetet, samt en tilhenger sånn at jeg kan ta med meg noen av de svære, fantastiske plantene hjem. Wow, sier jeg bare… Snakk om å bli blown away!

Adresse: Grüners gate 9, 0552 Oslo
Åpningstider: Man – fre: 10.00 – 19.00 / Lør: 11.00 –17.00 / Søn: 13.00 – 17.00

Dennis har dratt på hyttetur med noen kompiser, så Falk og jeg skal helgen helt for oss selv. Gjett om vi skal kose oss… Bare han og meg! Så kan Dennis få koble helt av og bare være Dennis denne helgen ♥

Hva står på deres agenda, fininger?