PLATFORMS & CURLS

God morgen, herligheter ♥

FY jeg er så glad i dere… Jeg blir bare så sinnsykt smilende og glad av tilbakemeldingene deres, og dere gir meg ubeskrivelig mye inspirasjon. Tusen, tusen takk!

Det ble ikke Mundomar på oss i går siden jeg var stuck in bed store deler av formiddagen, og da ibuxen kicket inn fikk jeg freshet meg opp for å gjøre meg klar til middag hos mamma og Jon, samt en kveld på byn. Den byturen ble det riktignok ikke noe av, da vi ble sittende til langt på natt på balkongen, drikke vin og skravle. Vi koser oss så vanvittig mye her nede, og når man i tillegg kan få litt kvalitetstid med foreldre, kan man virkelig ikke klage.

Dette ble gårsdagens outfit, og jeg må bare gi all creds til Dennis som er verdens flinkeste fotograf. At han holder ut med meg, fortsår jeg ikke, men hvordan ta litt spennende bilder har han virkelig peiling på. «Litt sånn, Kristin», «dette blir bra», «stå litt sånn»…. Og der står jeg og føler meg som tidenes kleineste dame med hendene i håret og bare, «work it»…  Hahahah, dere skulle bare visst hvor kleint det faktisk er å stå sånn som det her! 

 

Skjørt fra Lefties // topp fra Bershka // denimvest fra Pimpkie // platform Converse fra Junkyard (her) // armbånd fra Aldo/Pieces/Marked i Spania // smykker fra Nelly/SheInside (her)

Nå er vi snart på vei til denne dyreparken siden vi ikke fikk tatt turen i går, så da vil jeg bare ønske dere en strålende dag så lenge, og så snakkes vi senere!

Klem i fleng ♥