Annonse

PLATFORMS – VOL.2

Alhoa, sweethearts ♥

Jeg har dratt i gang en liten spansk en, og forhåndspostet dette innlegget. Når dere leser dette, befinner vi oss nemlig langt nedi flasken og nyter en bedre middag! For en deilig dag dette har vært så langt, og den blir bare bedre og bedre. 

Før vi reiste fikk jeg med meg noen goodies fra Junkyard, som bl.a disse nye platformsene fra Converse. Selvfølgelig var det ikke nok med det rosa paret som jeg har fra før, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd med disse i sort. Det er liksom ett eller annet med denne tye sko som bare løfter et helt antrekk og gjør det akkurat så lekent som det bør være. Hehe. 

You like?

Nå skal det danses på barene her i Spania, og jeg gleder meg til å gi dere en oppdatering i morgen. Jeg er rimelig sikker på at vi kommer til å ligge strak ut ved bassenget med en kald og fuktig klut på pannen og bare, «hva skjedde i går, liksom?» Hhaha, gleder meg!

Ha en deilig kveld, fininger ♥

Annonse