Annonse

PLAYING WITH COLORS!

//Ikke annonse, bare et superdupertips som dere har etterspurt.
MEN! Produktene får dere i shoppen min, haha!

Happy Monday, deilige dere 

La oss starte denne dagen med et helsikens fargebonanza, shall we? 

Farger gjør livet bedre, det vet vi, og det bidrar i hvert fall til en litt mer sprudlende mandag, haha. 

I innlegget fra da jeg var og besøkte Belinda på OPI kontoret, la jeg ut noen bilder av alle de sinnsykt freshe lakkene som jeg har kjøpt inn til butikken. På det ene bildet så det ut som jeg hadde confetti på neglene, og jeg har mistet tellingen over hvor mange spørsmål jeg fikk i forbindelse med dette. «Hvordan får du neglene slik?«, «wæææ, det var helt rått, how??«, «kan du please vise hvordan du får til det der?»

Dette var bare noen av spørsmålene som tikket inn, og nå kommer omsider oppskriften til alle dere med like stor passion for neglelakk som meg, haha. 

Det ser jo ganske tricky ut, men hjelpes så enkelt det faktisk er.

Man trenger bare Color Paints fra OPI, og bittelitt tålmodighet. Jeg brukte ca. 10 minutter på den ene hånden, så sett av en liten halvtime til å utføre konfetti på alle negler. Konfetti er jo også bare noe av det festlige man kan lage – her er det bare fantasien som setter grenser.

Det viktigste er en lag med Silver Canvas, deretter kan du påføre de fargene du ønsker, og når man legger konfetti, må man huske at penselen skal være så tørr som mulig! I dette innlegget har jeg brukt Silver Canvas, Pen & Pink, Primarily Yellow og Turquoise Aesthetic. Perfekt kombinasjon for happy nails!

Fresht, sant? 

Neglene mine har i hvert fall aldri vært mer sprudlende og glad, og nå skal de være sånn til bursdagen min på lørdag. Tenk da.. Bursdag og greier! Jeg entrer om bare noen få dager, det siste året som tjue(og noe)åring. Hjeeeeeeelp!

Har dere en fin dag? 

Jeg er så glad i dere! ALDRI glem det ♥ ♥ ♥

Annonse