Annonse

PLAYING WITH TOYS!

Okei.. 

Er dere klare for det mest funky, sprudlende og fargerike bildedrysset EVER?

Her har dere altså en smakebit av dagens lille foto-session, og jeg har lovet min kjære stebror en haug av nye følgere på Instagram, som takk for hjelpen og tålmodigheten, haha. Kan dere please hjelpe meg med å gi han nåkken likes? Hehehehehhe, dere finner han under brukernavnet @heidn_ på forhånd TAKK, haha! 

Så.. La oss se hva slags galskap vi klarte å skape i dag.. 

Popcorn Tee fra StyleConnection HER // Hot Tropic Bikini Top HER (jeg bruker str. M i overdel) // Hot Tropic Bikini Bottom HER (jeg bruker str. S i truse) // Festival Sunnies HER // Tattoo Choker HER // Happy 90’s Necklace HER // Flamingo Cup Holder HER

Herregud som vi herjet i dag.. Så mye at vi både fotografen og jeg måtte ta en time på øyet for litt siden, haha. Nå er vi oppe og nikker, og på vei til marked. I dag skal flamingo-bamsen med meg hjem! SÅ enkelt er det bare!!

Nyt kvelden, darlings.. Skal dere noe gøy?

LØØØV

Annonse