Annonse

PLEASE, LET THE WEEKEND BEGIN

Good day, Lovelies ♥

Har dere det fint i dag? 

Her i Oslo har vi det samme grå og nitriste været… Regnet vil ingen ende ta, og dette får meg til å glede meg litt ekstra mye til helgen. Som dere vet står Berlin for tur, og i morgen tidlig stikker en venninne og jeg av sted. FOR et lyspunkt, og jeg gleder meg så innmari. HURRA ♥

Dagen i dag består av en million arbeidsoppgaver, som jeg ikke kan få unna fort nok. Dette er faktisk en skikkelig møkkadag jobbmessig, da ting ikke går på skinner i det hele tatt. Forhåpentligvis forandrer dette seg i løpet av dagen, sånn at jeg entre helgen med et gigantisk glis om munnen. Hehehhe! Jaja, hver dag kan faktisk ikke være en fest… Så enkelt er det bare!

Hva er deres planer for resten av dagen og helgen da? Har dere noe spennende på gang? 

Håper dere vil bli med på tur i helgen… Blir jo så glad når dere følger reisene mine fra sofakroken. En vakker dag skal jeg søren meg ta dere med på tur, hele gjengen. DÈT hadde søren meg vært noe, eller hva? Hhihihhi!

Nyt dagen så lenge. Snart helg!

Annonse