Annonse

PLUTSELIG PÅ GARDERMOEN!

Happy fredagskveld, mine fine ♥

Vi tilbringer denne herlige ettermiddagen/kvelden på Gardermoen… Jeg har jo helt glemt å fortelle dere at vi skal tilbringe helgen i København, da min fine venninne, Tonje, fyller 30 år. Steike ta… Nå slår hun et helsikens hull i piñataen, og bergensgjengen ramler ut en etter en. Fy fader. TRETTI ÅR!!! Jeg fyller for pokker tretti år i år… Hvor i alle dager ble det av tyveårene, hæ? Haha!

Men nå sitter vi altså her på flygeplassen, og flygeplanet er selvsagt en time forsinket. Det betyr en hel time ekstra med vin og sushi på YO Sushi – en plass hvor vi aldri før har vært, som egentlig er helt ubegripelig. Sushien er jo helt magisk, og dette er virkelig et perfekt sted for å kula’n helt frem til avreise. At vi i det hele tatt befinner oss på Gardermoen er jo egentlig ganske utrolig, for jeg har rotet så voldsomt med disse billettene atte HJELP. 

Når man booker en tur i august med avreise i januar, da glemmer man fort om man egentlig har bestilt noe billett, og da jeg ikke kunne finne reservasjonen tidligere denne uken, mistet jeg virkelig all tro på meg selv. Jeg visste jo at jeg hadde booket… Jeg var 100% sikker, men alt talte i mot. Da var det bare én ting å gjøre… Nemlig å bestille nye billetter!

Nye billetter ble booket, men tror dere søren meg ikke at det noen dager senere, tikket inn en «velkommen-om-bord-SMS» på telefonen, fra et annet flyselskap enn hva jeg akkurat hadde bestilt? Såpass mye har jeg altså surret denne uken, at jeg faktisk har klart å bestille to sett med billetter til ett og samme sted. Altså… 

Heldigvis fikk jeg refundert beløpet for de ekstra billettene, så nå gjelder det å holde tungen litt mer rett i munnen fra nå av, haha… Herregud for et opplegg!

Denne lille helgeturen skal virkelig gjøre godt, og jeg gleder meg stort til en helsikens feiring med jubilanten og en haug av fine bergensere. 

Måtte dere få en vidunderlig fredagskveld, skjønninger. Jeg er så glad i dere! Aldri glem det, ok?

Kyss og klem ♥

Annonse