Annonse

POKKER TA! ER DET MULIG??

//Sponset reise

Altså, jeg gir opp Dennis og meg ass. Vi er og blir to surrehuer på tur – eller det vil si – JEG er et surrehue, mens Dennis stoler litt for mye på meg. At han aldri lærer, haha!

Vi skulle jo reise hjem fra Helsinki i går, og troppet opp på flyplassen noen gode timer før take off. Vi (les Dennis) liker jo å ha goood tid på flyplassen før avreise, og i går var det absolutt smart å ha noen gode timer til disposisjon. Da vi skulle sjekke inn, var det nemlig ikke noen Dennis eller Kristin i systemet – jeg ble jo lettere irritert, som jeg ofte blir når ting ikke går som det skal, og begynte å skape meg litt ved innsjekk. Jeg stod jo og så på billettene våre, og kunne ikke fatte og begripe at vi ikke kunne sjekkes inn… Men så, så oppdaget vi den store feilen! Jeg må tydeligvis kjøpe meg et par briller, for på billetten stod det ikke 6. juli – der stod det 9. juli, så vi hadde herjet og styrt, ryddet oss ut av cribben, og satt kursen mot flypassen hele tre dager før tiden, HE HE!

Ojsann! Det var jo bare til å legge seg langflat og beklage for litt kjip oppførsel i innsjekk, og i tillegg prøve å smigre seg til nye billetter med avgang tre dager tidligere. Heldigvis er Finnair og deres ansatte helt awesome, og Business Class-billetten vi hadde fått tildelt, gjorde det hele litt lettere. Vi fikk byttet til ny avreise, og i tillegg tilbrakt noen gode timer i Finnair’s superdigge lounge. Vi kan virkelig bli vant til Business Class og Premium ass – dette her er jo en helt latterlig digg måte å reise på. Man blir jo behandlet som kongelig, haha, i tillegg til å få tilgang på så mye mat, drikke, snacks, og grønt, alle vi matmomser får både hjerter i øynene og vann i munnen – gotta love it!

Åhåj for en dag, som endte opp med å bli ganske så fin likevel, haha. Nå er frokosten inntatt, og jeg skal straks bort i sjappa. Jeg kjører forresten 2 for 1 på ALLE klær i hele juli, hvor jeg spanderer den billigste varen, hurraaa! Dere er hjertelig velkommen innom for en hyggelig prat og handel ♥

Alright, på tide å svinge seg rundt. Har dere planer for dagen? Det er jo freeedaaaaaag!

Love love

Annonse