Annonse

POLITI FOR EN DAG

Aldri i mitt liv hadde jeg trodd at det skulle være SÅ spennende å leke politi. Sånn på ekte, liksom. I går tilbrakte jeg hele dagen på Politihøyskolen i forbindelse med en litt artig innspilling av en kampanje, og for de av dere som følger meg på Snapchat (Styleconnection), kunne dere få en liten sneak peek av hvordan jeg tok meg ut i full uniform. Så autoritær har jeg aldri før følt meg, haha, og et lite øyeblikk der følte jeg at jeg hadde funnet mitt drømmeyrke. Jeg tror seriøst at jeg må bli politi, ass!

Vi skulle gjennom diverse oppgaver, som bl.a etterforskning, kommunikasjon, omsorg og avhør, og hvordan det gikk vil dere kunne se på et litt senere tidspunkt, når kampanjen blir delt med offentligheten – herregud så GØY!

Det ble knipset noen bilder i går, som jeg selvsagt ønsker å dele med dere, mens jeg sitter her ute i Kongsvinger. Yup, Kongsvinger, faktisk! Denne innspillingen går over to dager, og i dag står taktikk for tur – dette blir superspennende!

IMG_0660

IMG_0679

IMG_0674-3

IMG_0619

IMG_0670

IMG_0656

IMG_0642

IMG_0630

IMG_0639

IMG_0629

IMG_0635

IMG_0620

Kjære alle dere politistudenter – fy søren dere er tøff! Det er jo helt villt å se hva dere faktisk gjør gjennom dette studiet, og jeg er så mektig imponert over dere alle sammen. Stå på – dere er helt RÅ!

Alright, darlings. Vi sees igjen om litt ♥

Annonse