Annonse

POLKA DOTS

Hei igjen, vakre venner ♥

Jeg tenkte å vise dere en liten close up av mine polka dots negler som bidro til å piffe opp et av antrekkene mine forrige uke. Når det kommer til nail art finnes jeg ikke kreativ i det hele tatt. Jeg elsker å legge ny lakk til hvert outfit, men å leke meg med mønster o.l er ikke akkurat min sterkeste side. Det er jo så vanvittig mye fresht man kan gjøre med nettopp disse neglene, men det er ikke alltid like enkelt å gjøre det på seg selv.

Noen polka dotter, derimot? Det kan alle klare, og jeg synes kombinasjonen av både sort og rosa ble både lekent og fresht. Wuuhuuu!

Sort lakk i fargen «Black Onyx» og rosa lakk i fargen «Kiss me I’m Brazilian«. Begge fra OPI, selvfølgelig ♥

Ellers har jeg litt blandede følelser for denne mandagen her. På den ene siden er det helt fantastisk at det er helligdag og at det i dag er så varmt og fint ute at man skulle tro vi var midt i juli, på den andre siden suger det å vite at påsken er over og at jeg skal tilbringe denne solfylte dagen i bilen. Jeg er nemlig på vei tilbake til Oslo, og det finnes ikke innafor å skulle dra fra kjæresten etter en hel uke med max hygge. Savner han allerede, men heldigvis har jeg mye å se frem til når jeg kommer frem til hovedstaden. I tillegg blir Belinda med i bilen fra Lyngdal, så da blir i hvert fall hjemreisen hundre ganger kjekkere. 

Denne bypåsken har virkelig vært helt fantastisk, og en påske i byen frister faktisk til gjentagelse. Hehe!

Hvordan har dere hatt det, darlings? Har dere hatt det fint? 

SMASK ♥

Annonse