PONYTAIL

God kveld, skjønninger. 

Har dere det bra? 

Jeg ser at noen ønsker seg tips til hvordan man kan style håret når man skal i en festlig sammenkost, og det eneste tipset jeg kan komme med, er hestehale. Jeg har virkelig lagt mitt elsk på denne herlige hestehalen, og faktisk det eneste jeg går for når jeg skal ut og svinge meg. En stram hestehale har jeg mest sansen for, og en bonus i tillegg til at det ser superfresht ut, er at det er behagelig. Rett og slett fordi man slipper det lange løset håret som lever sitt eget liv etter 2 minutter ute i vinden. 

Så kjør på med hestehale denne sesongen, folkens. I love it!

Nå blir det litt filmkos før jeg sovner, og kjenner jeg har behov for å sove skikkelig ut i morgen. I tillegg er det jo viktig å være opplagt til julebord på kvelden, og ikke minst til reunion med ungdomsskolen på lørdag. Herreguuud så fort tiden har gått. Er jo faen meg 80 før jeg aner det. Jaja. Jeg skal ihvertfall ha det like travelt i 80 årene… Suse rundt på rullatoren skal jeg. Bare så det er sagt…. Men det blir en helt annen historie… zzzzz

Nei, faen! Glemte å kåre vinneren av Junkyard-konkurransen i går. UNNSKYLD! ååååå, orker ikke meg selv lenger. Jeg kprer en vinner i morgen. Oki? Nå MÅ jeg ta kvelden. 

Klem i fleng