Annonse

POOL DAY

//Lokal tid: 21.02

Man skal virkelig ikke kimse av 40$ moteller, ass! Basseng og greier – det er jaggu ikke verst, haha. Selv om Wi-Fi’en er irriterende treigt, og rommene kjip som fy, er det helt innafor å bo som dette når man er på tur. Det er jo tross alt en road trip vi snakker om her, og man skal oppleve mye ymse på en slik reise – det er jo dette som skiller nettopp en slik reise fra alle de andre ♥

Men basseng, altså… Jeg er jo verken fan av å bade eller å sole meg, men en liten time ved poolen er aldri feil. I hvert fall ikke når man omsider kan kle seg opp i livets kuleste badedrakt, haha. Endelig fikk jeg tatt den i bruk, og denne badedrakten kommer også til å brukes som body i både denimshortser og skjørt, når jeg skal freshe meg litt ekstra. Fra bassengmoro til party på 1-2-3!

P1010167

IMG_0178

P1010178

IMG_0175

P1010168

IMG_0177

Comic Swim Suit fra StyleConnection HER // Solbriller fra American Eagle Outfitters

Vi ligger nå i sengen og chiller, mens Forensic Files snurrer på den urgamle TV’n. Dette er altså en amerikansk dokumentarserie som avslører hvordan rettsmedisin brukes til å løse diverse voldsforbrytelser og mystiske ulykker, og det er faktisk vanvittig spennende. Så her sitter vi da, pompel og pilt, og hygger med dokumentarer på en søndagskveld, haha. Max kos!

Håper dere har sovet godt, og at dere er klar for en ny uke. Måtte den bli glitrende ♥

Annonse