Annonse

POOL DAY

Nå sitter vi i hver sin enkeltseng på hotellet ved flyplassen, haha – jeg hadde visst bestilt rom med to senger i stedet for én, så nå får vi se om vi kommer til å sove sånn i natt, eller om vi klarer å skvise begge to sammen på 90 cm. Vi har jo en tendens til å like å ligge tett, så dette skal nok gå bra, hah! Vi har altså flyttet ut fra den fantastiske leiligheten i Albir for å komme oss litt nærmere flyplassen, og jeg lengtet så mye tilbake atte hjelp. Det er jo så trist når noe virkelig hyggelig tar slutt, men så er det jo heldigvis ikke siste gang vi ferierer sammen ♥ I kveld skal vi bare se Game of Thrones og prøve å sovne tidlig, sånn siden vi skal opp før fuglene fiser i morgen tidlig.

Dagen i dag har gått med til kos og hygge, og litt slikking av de siste solstrålene. Det resulterte selvsagt i en liten fotosjuuut, og bildene ser dere under her…

Hehehe, jada – det ble badeleker i år også, sånn siden fargerike badeleker er LIVET! Man kan jo ikke ha basseng uten å fylle det til randen av oppblåsbar moro, ikke sant?

Nestea Al Limón – mmmm! Dette er det jeg synes er det mest forfriskende å drikke når jeg skal sole meg, herregud det smaker så yummy.

Hunken min!

Og verdens beste is! Melonisen slår alt av pinneis, og jeg skulle så inderlig ønske at vi hadde den hjemme i Norge. Mums ♥

Farger, spruddel og moro så langt øyet kan se!

Bare bein + basseng + is = HURRA!

Dennis nyter den siste dagen på et pizzastykke! Superchill ♥

Åhåj – denne ferien har vært helt fantastisk… Fantastisk dog altfor kort! Men men, 1 uke er bedre enn ingenting, så nå skal vi leve lenge på disse dagene her nede, mens vi sakte men sikkert kommer oss inn i hverdagsrutinene. Vi har masse å gjøre når vi kommer hjem, så det er bare til å brette opp ermene og se det positive i en hektisk høst.

Har dere hatt en fin dag, rockeboller? Er ferien over, eller så vidt begynt?

Løøøv

Annonse