Annonse

POOL DAY

Darlings ♥

Happy Tuesday! Herreguuud den pulsen er fortsatt skyhøy etter gårsdagen, og i tillegg er jeg så hungover etter feiringen at jeg ikke vet om jeg skal grine eller le. Denne feiringen, dere.. Åh! Først gikk mamma, Jon, Dennis og jeg ned på en superherlig restaurant hvor enda herligere mat ble servert. Den maten!! Den stemningen!! Hallluuja.. I bakgrunnen spilte to karer deilig musikk fra gitar og saxofon, og saxofon må faktisk være det deiligste instrumentet EVER. Jeg har alltid elsket saxofon og lyden som kommer fra den (hvis jeg kan forklare det på den måten). Perfekt bakgrunnsmusikk som gjør stemningen helt magisk.. Men ok! Nok om denne saxofonen.. Hah!

Vi satt altså her og koste oss med fantastisk mat før vi stakk videre for å møte herlige Tonje med sitt herlige reisefølge.. Med dette reisefølge snakker vi hennes to fantastiske søstre, Carina og June. Carina med sin kjære André, og June med sin kjærleik. I tillegg har vi deres herlige venninne, Yvonne, og så har vi selvfølgelig Per, som er mannen til Tonje (dette vet dere). I tillegg har vi Tonjes skjønne lillebror og fantastiske mor, pluss skjønne Elisabeth med sin herlige mann, Finn David. Dere skjønner at det er mange fantastiske mennesker i én og samme gjeng, sant? FOR en gjeng! Alright.. Deilig å få det her på plass.. Haha, det er jo så mange fine folk, og nå vet dere hvem jeg snakker om når Tonje og co. nevnes, sant? 

Vi gikk altså bortover til gjengen etter endt middag, og tror dere søren meg ikke at alle satt klar med ballonger og full feiring da vi kom bort til baren? Det var full jubel og kjempestemning i tillegg til en nydelig tale holdt av Tonje. Er det ikke fantastisk? Halloo?? Har jeg virkelig så mange fine mennesker i livet mitt? Det er så magisk, og i går ble jeg rørt til tårer. Sangriaen stod klar på bordet, og jeg fikk den servert i eget glass som gjengen hadde kjøpt. Et ROSA glass med diamanter på og teksten «VIP Lady». Hahahah, så forbanna gøy. Glasset ble selvfølgelig med meg hjem, sammen med rosen og de crazy solbrillene jeg også fikk av disse herlige vennene mine, og i dag er jeg bare helt satt ut av hele gårsdagen. Jeg er så ubeskrivelig takknemlig!

Bildene under her har egentlig ingenting med teksten å gjøre, men som jeg nevnte for dere i går fikk vi en liten time ved bassenget sånn midt på dagen. Dette måtte selvfølgelig dokumenteres! Hahahah.

// Bikini fra Nelly. Tilsvarende finner dere her

Jada, rekvisittene er selvfølgelig kjøpt inn for anledningen, for sånn er det når man blogger. Da må man ha litt stasj som gjør innleggene gladere. Hahaha!

Hvordan har dere det i dag da, skjønninger? Har dere en fin dag i solen?

Forresten.. Stemmer der.. Haha, vi endte jo opp på nach i går, vi! Hos det herligste kjæresteparet som kan kunsten å kose seg like mye som Dennis og meg, så der fikk vi søren meg noen nye venner. Da er det jaggu ikke rart at formen suger litt ekstra mye i dag, men steike så bra vi har det. Spania, ass!

LOVE YOU ALL ♥

Annonse