Annonse

POOL PARTY

Hallaisen fra sofakroken!

Solen har omsider tittet frem fra skyene, og jeg kjenner den dårlige samvittigheten snike seg innpå meg – jeg burde jo ikke sitte inne i så fint vær som det her, men unnskyldningen er gårsdagens fest fra morgen til kveld, haha. Og så er det søndag, og da er det faktisk lov til å bare ligge i en krok, og ikke gjøre en damn shit!

Altså, gårsdagen… FOR en dag! I strålende solskinn poppet vi den første ølen rundt klokken 10.30 her i hagen, og deretter gikk turen videre til pool party og god stemning på Aker Brygge. Dette var også Stine sin første night out etter at lille Jax kom til verden, så det var stor stas å ha med seg den digge mamsen på en real fest. I tillegg kom en venninne av oss hjem etter ett år i Lofoten, så denne lørdagen ble bare så utrolig bra!

Vi danset og hygget, lo og storkoste oss, og ranglet hjemover rundt klokken 20.00 – perfekt dagfylla, perfekt fest, og jeg husket jaggu å knipse noen bilder i går også… Kvaliteten er så som så, de er nemlig tatt med telefonen, men det er jo bedre enn ingenting, juuhuu!

Ida, Mia, Silje (som kom fra Lofoten) og jeg, fortsatte festen på Justisen etter et lite klesskift, og her var det våre favoritt-DJs, Juicy, styrte musikken. Det ble altså bare så bra, og en dag/kveld jeg kommer til å leve lenge på ♥ Jeg elsker slike kvelder som det her – sommernetter, rett og slett, med gode venninner, dance moves og høy temperatur. Åh!

Hva gjorde dere på i går, fininger? Ble det full fest eller avslapping?

Annonse