Annonse

POOL PARTY

//Lokal tid: 12.44

Ojsann!

Hvor lenge har jeg egentlig vært borte!? Haha!

Livet – det var det som skjedde, og vi har vel egentlig bare hatt en eneste lang og deilig fest siden i går morges. Las Vegas er byen som aldri sover, og det er virkelig alltid noe å finne på. I går var det duket for det elleville pool partyet på TAO Beach, og i år som i fjor leverte TAO så til de grader.

I 43 varme, koste vi oss både i og utenfor bassenget med flere liter iskald mojito, og den mojitoen gikk jo selvsagt rett i fletten. Vi danset til DJ’ens fete beats, og hadde rett og slett the time of our life! Man kan faktisk ikke være i Vegas uten å attende et crazy pool party, og i dag er vi både glad og ødelagt på samme tid, haha!

Alright… Skal vi kanskje ta en titt på noen bilder fra gårsdagen?

IMG_0478

IMG_0392

IMG_0467

Nevnte jeg forresten Twerke-konkurransen, hvor vinneren stakk av med 2000$???

Dennis: «Kristin, nå melder du deg på denne konkurransen, og twerker som aldri før – de 2000 skal vi ha!!»
Kristin: «Du er en morsom type du, Dennis

Jeg kan for pokker ikke twerke, og når jeg ser hvordan det utartet seg, er jeg veldig glad for at jeg ikke var full nok på dette tidspunktet, til å faktisk joine en slik konkurranse, haha. Det er så typisk meg å bli med på ting som dette, etter at jeg har fått litt for mye innabords! Man mister jo all dømmekraft og selvrespekt, vett, haha!

IMG_0475

IMG_0459

IMG_0463

IMG_0413

IMG_0435

Se her ja… Samme badedrakt som i fjor, sarru? Kreativt!!!

IMG_0380

IMG_0476

IMG_0398

IMG_0468

IMG_0381

IMG_0362

IMG_0401

IMG_0363

IMG_0373

IMG_0390

IMG_0464

IMG_0406

IMG_0405

Og så var det på tide å takke for seg… Etter 5 timer og 4 svære mugger med Cucumber Mojito! Og da så jeg sånn ut… For et sjarmtroll! Det var tydeligvis på høy tid å ta en liten time-out!

IMG_0499

P.S. Dere må faktisk bare sjekke ut TAO Beach både her, bare sånn for å få et enda bedre inntrykk av hvor sjukt det faktisk er her – wuuhuuu!

Etter en liten pause fra fest og moro, var vi nok en gang klar for mer, og kvelden gikk med til en superhyggelig date med John Arne og hans nydelige kone Louise Angelica!

For et sammentreff at vi var her i Vegas samtidig, og hjelpes så hyggelig å bli litt bedre kjent. Vi møttes så vidt i forbindelse med forrige sesong av Bloggerne, og nå var det veldig kjekt å snakke litt mer over en deilig middag, skåle, prate og le! En perfekt lørdag, med andre ord ♥

Nå skal vi prøve å komme oss opp av sengen! Magen skriker etter en digg frokost, så da vil jeg bare ønske dere en nydelig søndagskveld, og så lover jeg et nytt innlegg når dere våkner… Et veldig, veldig fint et ♥

Annonse