Annonse

PRAHA LIVIN´

Herreguuud, er det mulig å kose seg mer enn det vi gjør her? Det tror jeg faktisk ikke. Beste julegaven EVER, fra verdens beste kjæreste!

Praha er som nevnt en av mine absolutte favorittbyer, og jeg har til og med fått meg nye venner her. Et esel, en shetlandsponny, tre geiter og en sau. Jada, dere hørte riktig. Disse har blitt mine beste venner, og jeg har vært innom dem hver dag for å gi dem litt snacks som man kan kjøpe på en sånn retro tyggis-automat. Hvor koselig er ikke det da? De nye vennene mine får dere se mer av i stemningsvideoen som kommer om ikke så altfor lenge, for joda… Selvfølgelig blir det stemningsvideo. Denne gangen uten feil. Hehe. 

Her kommer et lite bildedryss fra dagen…

Og for de som lurer, så er jeg iført min nye kåpe og t-shirt fra Zara // skjerf fra topping.no (her) // boots fra Footway // veske fra Object // smykke fra Second Female // lue fra Cocco Accessories 
 

I kveld skal vi ut og danse, men først skal jeg ta et laaangt og varmt bad etter endt shoppingrunde, vandring i byen og en fantastisk middag. Håper dere nyter denne torsdagen like mye som oss. 

Klem i fleng ♥

//Bildene er tatt med Canon EOS M

Annonse