Annonse

PRAHA SHOPPING GUIDE – VOL.1

Hei igjen, vakre mennesker. 

Nå er vi helt utslitt etter altfor mange timer, nei vent litt… Jeg kan faktisk ikke si «altfor» når det kommer til shopping, men vi har trasket en god del kilometer på jakt etter noe nytt til garderoben. Jeg tenkte å gi dere en aldri så liten Praha- shopping guide, siden jeg nå har funnet mange butikker som oppfyller mine krav. Mange av tipsene har jeg jo egentlig fått av dere og tipsene deres var midt i blinken. Takk ♥

Shopping guide – del.1:
I dag stod kjøpesenteret Palladium for tur, og her er noen av butikkene som fikk lommeboken min til å gå varm. Jeg ønsker også å trekke frem NewYorker som et høydepunkt når det kommer til shopping. Denne butikken ligger riktignok ikke på Pelladium, men i gamlebyen på Torget. Mange etasjer med moro til en slikk og ingenting, og herlighet så gøy det er når ting er så billig. Jiippii!

COCCO ACCESSORIES:

En bitteliten butikk med alt mulig av tilbehør. Noe harry, annet midt i blinken. Prisnivået her er skikkelig lavt, og jeg betalte ca. 90,- for fire freshe luer og noen klemmer til håret. Jiippiii!

H&M:

I know… H&M er jo en butikk man kan besøke i Norge, meeen utvalget her i Praha var uendelig mye bedre enn hjemme. Spesielt for gutta boys, og Dennis gikk ut med noen fantastiske plagg jeg aldri hadde trodd H&M kunne tilby. I tillegg er prisnivået mye lavere enn på H&M i Norge, og Dennis betalte under 1000,- for en stappfull bærepose. YEY!

PIMKIE:

Denne butikken må jeg alltid innom hver gang jeg er i Spania, og også i dag var jeg nødt til å ta turen innom. Her finner du mye crap, men leter man litt ekstra, finner man alltid noen superfreshe styles til en billig penge. Det kan vi like!

A3 SPORT:

Da jeg først så denne butikken, tenkte jeg bare, «ikke pokker om vi går inn i det virrvaret der», meeen så gikk vi inn, tok en titt og fant de fresheste skoene i hele verden til meg, og fotballsko til Dennis. Det beste av alt var at vi fikk skoene til (hold dere fast) EN FØKKINGS FEMTEDEL AV PRISEN i Norge. Når man gjør sååå gode kjøp, ja d blir man rett og slett glad!

TOPSHOP:

Det er selvfølgelig obligatorisk å stikke innom TopShop der denne butikken finnes, men jeg ble ikke så altfor impnert over utvalget her i Praha. Prisnivået var også ganske høyt, og på lik linje med hjemme i dyre Norge. På tross av dette fant jeg to topper og en varm cardigan som jeg er svært fornøyd med. 

ROXY:

Roxy/Quicksilver, RipCurl o.l er virkelig butikkene som passer meg svært godt, og alle tre finner man her på Pelladium shoppingsenter. Medium prisnivå og litt billigere enn hjemme. 

FOOT LOCKER:

Var det noen som nevnte shoe heaven?? Halleluuujaa for et utvalg innen street/casual/sport sko, og hadde det ikke vært for at de manglet størrelsen min i tre av de skoparene jeg hadde lyst på, ja da hadde jeg rett og slett vært tre skopar rikere. Prisnivået var litt over middels høyt, men fortsatt en tanke billigere enn hjemme.

REVOLUTION:

Denne skate/surf/snow butikken 20m fra hovedinngangen til Pelladium er midt i blinken for oss som liker den slags. Tre etasjer med goodies fra kjente merkevarer som bl.a Circa, Etnies, Burton, Vans, Roxy, Quicksilver, Emerica, Oakley, DaKine, Rusty, DC og Billabong, og tilbyr alt du kan tenke deg fra shades og sko til boards og klær. Juubiii!

Vi var også innom Sephora på kjøpesenteret, men her var heller ikke prisnivået så lavt som forventet. Endte opp med en ny leppestift som kostet omtrent det samme som hjemme. 

Nå ligger vi som slagt i loungen med vin i glasset, og lader batteriene til i kveld og ikke minst til i morgen. Da skal vi nemlig leke skikkelig turister, og oppsøke både museum, kirker og annet spennende! Hvordan går det med dere der hjemme da? Har dere det fint?

Klem i fleng

Annonse