Annonse

PREIKESTOLEN… FOR REAL!

Hahaha!

Jeg ler meg ihjel av tilbakemeldingene deres på forrige innlegg, og det er jo godt å høre at dere blir imponert. Det ble jeg egentlig selv, da vi faktisk begynte vandringen oppover, for jada, det er pokker ta så bratt oppover der, at man mister pusten bare av tanken. Men vet dere hva? Jeg hadde overraskende bra kondis, vi nærmest småjogget oppover til vår store overraskelse, og nådde toppen på ca. 1 time. Shiiit maaaan, det er bra jobbet altså, og nå er jeg skikkelig STOLT. Med store bokstaver, selvfølgelig…

Det man riktignok skal huske på til neste gang, er å velge å gå til preikestolen en annen dag enn en lørdag, midt i fellesferien, i strålende solskinn. FY for et kaos blandt hundrevis turister som ikke på noen som helst måte var iført et eneste plagg som hører fjellturer til. Unnskyld meg, men skinny jeans og ballerinasko til preikestolen? Det går bare ikke, og de stakkars jævlene som presterte å ta med seg en jævla barnevogn på tur i et såpass ulent terreng, nei makan. Jeg har ikke ord, og når dere ser bilde nummer 4 skjønner dere hva jeg snakker om. Barnevogn opp der liksom?? Nei kyss meg i ræven. Det gjelder visst å lese seg bittelitt opp før en sånn tur, selvom supertrendy og funky treningstøy absolutt ikke er et must. Heheh!

Jeg tok selvfølgelig ikke med kamera på denne turen, men telefonen overrasket meg med god kvalitet. Her er noen sporty snaps, for første og mest sannsynlig siste gang her på bloggen, selvom slike turer utrolig nok frister til gjentagelse! 

Nei FOR en tur, og stikkord som bl.a nydelige omgivelser, nydelig utsikt, altfor høyt ned, delvis høydeskrekk, kjerlighet, og god stemning, beskriver dagen så langt veldig bra. Nå åpner vi en flaske vin som vi skal kose oss skikkelig med, og senere blir det date night med middag, enda mer vin og noen frekke dancemoves. 

Nyt lørdagen, vakre mennesker. Vi digger dere ♥

Annonse